تهیه بستنی خانگی

روش تهیه بستنی خانگی در مدل ها و طعم های مختلف برای مشاهده وارد سایت شوید

تهیه بستنی خانگی

روش تهیه بستنی خانگی در مدل ها و طعم های مختلف برای مشاهده وارد سایت شوید

طرز تهیه ژله بستنی

پودر ژله را نصف می کنیم و می ریزیم توی دوتا کاسه جداگانه ! کاسه اول و میگذاریم روی کتری در حال جوش و نصف لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و چند دقیقه ای هم می زنیم تا پودر ژله کاملا حل بشود و مایع داخل کاسه شفاف شود ( روی سر کتری در حال جوش این کار راحت تر انجام میشود) بعد کاسه را برمیداریم و یکم که خنک شد ( حدود5 دقیقه بعد) نصف لیوان بستنی وانیلی را اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا مخلوط بشود چون ژله قرمز رنگ بوده الان یک مایع صورتی رنگ داریم

این مایع صورتی رنگ را داخل قالب می ریزیم و میگذاریم توی یخچال تا خودش را بگیرد! در این فاصله در کاسه دوم و به صورت کاملا معمولی ژله را درست میکنیم یعنی روی سر کتری با نصف لیوان آب جوش و بعد از حل شدن کامل پودر ژله نصف لیوان آب سرد و بعد میگذاریم داخل یخچال تا خودش را بگیرد توجه داشته باشید که این لایه چون بستنی ندارد دیرتر از لایه قبل خودش را میگیرد

وقتی ژله داخل یخچال خودش را گرفت مواد ضرف اول را روی آن اضافه می کنیم و میگذاریم داخل یخچال! ژله باید چند ساعتی توی یخچال بماند تا خوب خودش را بگیرد. برای برگرداندن قالب هم فقط کافی است قلب را چند لخظه توی آب ولرم بگذارید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.