ابتدا شیر را بجوشانید و نشاسته را به آن اضافه کنید تا چند دقیقه بجوشد
سپس زرده تخممرغ را که با شکر خوب هم زدهاید به آن اضافه کنید و هم
بزنید , یادتان باشد سفیده تخممرغ را باید آنقدر هم بزنید تا کف کند و
وقتی که آماده شد آن را به مایه اولیه اضافه کنید
آنگاه وانیل را هم بیفزایید البته هنگامی که وانیل را اضافه میکنید باید
چند توتفرنگی را هم در مخلوطکن خرد کرده و به آن اضافه کنید این مخلوط
بیش از دو دقیقه احتیاج به پختن ندارد و اگر بیشتر از این شود مایه خراب
خواهد شد
حالا ظرف را فریزر بگذارید تا سرد شود و خود را بگیرد سپس شروع به تزعین آن با توتفرنگی و به شکل دلخواه کنید