تهیه بستنی تمشک ابتدا شیر را بجوشانید و به آن وانیل اضافه کنید و بعد در ضرف جداگانه
تخم مرغها را بشکنید و بعد زرده های تخم مرغ را در ضرفی دیگر با پودر قند
خوب به هم بزنید تارنگ آنها سفید شود سپس شیر نیم گرم رادر آن ریخته ومخلوط
کنید و آنرا روی شعله ملایم به هم بزنید و پیش از اینکه جوش بیاید آنرا
بردارید
توجه داشته باشید مایع نباید غلیظ شود باید آنرا از روی شعله بردارید و
وقتی سرد شد در ظرفهای بستنی بریزید ودر فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد پس
از پایان کار و وقتی بستنی آماده شدآنرادر ظرف بستنی گذاشته وبا تمشک
ومربای تمشک به شکل دلخاه تزئین کنید و بعد سرو کنید. امیدوارم لذت ببرید