تهیه بستنی خانگی

روش تهیه بستنی خانگی در مدل ها و طعم های مختلف برای مشاهده وارد سایت شوید

تهیه بستنی خانگی

روش تهیه بستنی خانگی در مدل ها و طعم های مختلف برای مشاهده وارد سایت شوید

طرز تهیه بستنی سرخ شده

طرز تهیه بستنی سرخ شده برای شروع از بستنی گلوله هایی به اندازه یک نارنگی درست کنید و در سینی چیده و 3 تا 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شوند سپس شیر را در یک کاسه مناسب ریخته و نشاسته را کم کم به آن اضافه کنید تا شیر تبدیل به یک مایع غلیظ مثل فرنی شود

سپس پودر نان و پودر نارگیل را مخلوط کنید و کنار بگذارید حالا بستنی ها رو که خوب سفت شدن یکی یکی از فریزر دربیارید و توی مایه نشاسته بغلطانید تا تمام بستنی به نشاسته آغشته شود

بعد از نشاسته خارج کرده داخل پودر سوخاری انداخته وبا کمک کف دست اینقدر توی پودر سوخاری میغلطانیم تا شکل یه توپ سوخاری بشود و هیچ قسمتی از نشاسته و بستنی از زیزش بیرون نزند طوری که وقتی در دستتان میگیرید دستتان مرطوب یا چسبناک نشود ,حالا توپ های سوخاری را در ظرف چیده و در فریزر میگذاریم و حدودا 1 ساعت زمان میدهیم تا کاملا سفت شود

سپس در قابلمه کوچک مقدار زیادی روغن میریزیم و میگذاریم تا کاملا داغ شود بعد بستنی ها را دانه دانه از فریزر در میاوریم و داخل روغن داغ میاندازیم و چند ثانیه تاحدی که طلایی شود سرخ کرده و با کفگیر سوراخ دار از روغن خارج کرده و بلافاصله در فریزر قرار میدهیم

وقتی تمام بستنی ها سرخ شدند و در فریزر قرار گرفتند 1 ساعت زمان میدهیم تا دوباره بستنی ها سفت شوندو در این فاصله 100 گرم شکلات ساده را به صورت بن ماری ذوب میکنیم و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به آن افزوده مخلوط کرده و در آخر 2 قاشق خامه صبحانه به آن افزوده و خوب مخلوط کرده هنگام سرو روی بستنی ها میریزیم طرز تهیه بستنی سرخ شده

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.